Ma - Vr: 07.00-17.30
Openingstijden
+31 (0) 418 511 555
Telefoon
info@b-cis.nl
E-mailadres

Wegfundering

Wegfundering

Een goede wegfundering is belangrijk omdat het de basis is waarop de verharding aangelegd wordt. Deze wegfundering bestaat vaak uit meerdere lagen en is vaak een samenstel van meerdere typen funderingen. Een wegfundering aanleggen gebeurt niet zomaar, er moet rekening gehouden worden met de bestaande ondergrond, de belasting die het moet gaan verduren en de intensiteit. Is een stijve of een flexibele wegfundering het beste? Er bestaat geen uniform advies en een slechte keuze in wegfundering kan snel leiden tot grote schade. B-CIS helpt u graag dit te voorkomen.

Een goede wegfundering kan de belasting aan die de verharding uiteindelijk krijgt te verduren. Het kan deze genoeg steun bieden en heeft rekening gehouden met zettingen. De levensduur, kwaliteit en gebruikswaarde van een weg wordt sterk bepaald door een goede wegfundering. Uiteindelijk is bij een goede wegfundering de kans op wegreparaties veel minder.

Er zijn verschillende eigenschappen en criteria die bijkomen bij het aanleggen van een wegfundering. Er zijn verschillende eisen aan de constructie, het materiaal en de componenten hiervan. Hier kan u ook nog denken aan duurzaamheidseigenschappen, ontwerpcriteria, kwaliteit en aanleg van de wegfundering. B-CIS houdt hier allemaal rekening mee.

Elk situatie is anders en een slechte wegfundering kan dus uiteindelijk tot grote schade leidden. B-CIS helpt u graag bij het nemen van de juiste beslissing. Afhankelijk van de bodemgesteldheid en de te verwachten belasting die de verharding krijgt te verduren maakt B-CIS een oplossing op maat voor uw wegfundering. Wij kiezen graag samen met u de meest economische variant.

bcis-footer.png
Uw basis voor een duurzame
verharding
Valeton 2
Postbus 2081
5301 LW Zaltbommel
Tel: +31 (0)418 - 511 555
E-mail: info@b-cis.nl
© Copyright 2024 B-CIS. All Rights Reserved.