Ma - Vr: 07.00-17.30
Openingstijden
+31 (0) 418 511 555
Telefoon
info@b-cis.nl
E-mailadres

Toepassingen

Toepassingen

B-CIS heeft een ruime ervaring opgebouwd met het realiseren van integrale verhardingsvraagstukken. Wij kunnen naast het leveren en aanbrengen van de Powerbase fundering ook bijkomende infrastructurele werkzaamheden verzorgen, zoals voorzieningen voor afwatering, riolering en de bovenliggende verharding of afwerklaag. Deze afwerking is veelal een bitumineuze verharding maar ook andere oplossingen zijn denkbaar, zoals een betonvloer of een elementenverharding, zowel voor binnen als buiten. Dit kunnen reguliere bedrijfsterreinen en bedrijfshallen zijn, opslagterreinen maar ook zwaarbelaste containerterminals en ook vliegvelden.

Design & Construct werken

De markt voor infrastructurele werken is in beweging. Steeds vaker worden projecten aanbesteed in een 'Design & Construct' vorm. Ook hier kan B-CIS in elke denkbare vorm uw partner zijn. B-CIS creëert onderscheidend vermogen door haar inventieve en innovatieve benadering van projecten middels haar opgebouwde kennis en kunde op het gebied van fundaties en secundaire bouwstoffen.

In nauwe samenwerking met specialisten ontwerpt B-CIS uw verharding met de modernste rekenprogrammatuur. Op die manier kunnen wij de beste en meest duurzame oplossing garanderen.

Duurzaamheid in de breedste zin van het woord vormt in dit soort contracten steeds vaker een belangrijk gunningcriterium. Ook hierbij speelt B-CIS een belangrijke rol. Te denken valt onder andere aan:

  • Hergebruik van secundaire grondstoffen
  • Besparen op het gebruik van primaire grondstoffen
  • Verlengen van de levensduur van constructies
  • Reductie van C02 uitstoot
  • Recyclebaarheid (Cradle to Cradle)
  • Bijzondere maatwerkoplossingen

Zit u als opdrachtgever met een afvalprobleem en op hetzelfde moment met een verhardingsvraagstuk? Wij gaan graag de uitdaging aan om van uw probleem uw bouwwerk te maken! Uiteraard doen wij dit binnen alle wettelijke kaders, op een correcte en geheel verantwoorde wijze.

Advies en bemiddeling

Naast het realiseren van infrastructurele projecten of het leveren van hoogwaardige bouwstoffen kunnen wij u ook bijstaan met advies en bemiddeling. Advies kunnen wij verzorgen bij betreffende civieltechnische ontwerpen of bij vraagstukken en/of problemen in het ingewikkelde 'woud' van wetten en regels rondom de productie, de toepassing en certificering van bouwstoffen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen of bemiddelen bij een overschot of juist behoefte aan secundaire grond- of bouwstoffen.
bcis-footer.png
Uw basis voor een duurzame
verharding
Valeton 2
Postbus 2081
5301 LW Zaltbommel
Tel: +31 (0)418 - 511 555
E-mail: info@b-cis.nl
© Copyright 2024 B-CIS. All Rights Reserved.