Ma - Vr: 07.00-17.30
Openingstijden
+31 (0) 418 511 555
Telefoon
info@b-cis.nl
E-mailadres

Terreinverharding

Terreinverharding

Afhankelijk van het gebruik maakt B-CIS een oplossing op maat voor uw terreinverharding. Wanneer het nu gaat om asfalt, klinkers of betonverharding, wij kiezen graag samen met u de meest economische terreinverharding variant. U wilt uw terreinverhardingen graag strak, zonder kuilen plassen en scheuren in het oppervlak, dat kunnen wij garanderen. Er is ook mogelijkheid tot een vloeistofdichte fundering voor uw terreinverharding. Onze Powerbase is zeer geschikt als fundering voor terreinverhardingen met een hoge statische of frequente mechanische belasting.

Terreinverharding bij Haringhaven IJmuiden

Een voorbeeld project van terreinvarding door B-Cis is de Haringhaven in IJmuiden. Hiervoor is een nieuwe kade en aansluitende terreinverharding gerealiseerd in opdracht van de NV Zeehaven IJmuiden.
Deze kade wordt gebruikt voor de op- en overslag van diepvriescontainers met vis. Voor het project heeft B-CIS op locatie circa 12.000 ton Powerbase 10 funderingsmateriaal geleverd en verwerkt voor hoofdaannemer De Klerk Werkendam. Om de kade en de terreinverharding bestand te maken tegen de intensieve en hoge belastingen van de reachstackers, is een 55 cm funderingslaag met een druksterkte gerealiseerd van 10 N/mm², welke vervolgens is afgewerkt met 12 cm dikke betonstraatstenen.
bcis-footer.png
Uw basis voor een duurzame
verharding
Valeton 2
Postbus 2081
5301 LW Zaltbommel
Tel: +31 (0)418 - 511 555
E-mail: info@b-cis.nl
© Copyright 2024 B-CIS. All Rights Reserved.