Ma - Vr: 07.00-17.30
Openingstijden
+31 (0) 418 511 555
Telefoon
info@b-cis.nl
E-mailadres

Grondeigenaren

Grondeigenaren

B-CIS kan op vele manieren een rol van betekenis spelen voor grondeigenaren. Enkele grondeigenaren hebben hun eigen reststoffen in huis. Soms zijn dit stoffen die in de procesvoering vrijkomen, maar het betreft vaak grond die door middel van ontgraven (voor een bodemsanering) ter plekke is verwijderd. Enkele keren per jaar komt het voor dat een eigenaar van verontreinigde grond een beroep doet op B-CIS BV om grond tot immobilisaat te verwerken. De reststoffen worden ter plekke geïmmobiliseerd tot vormgegeven bouwstof en zijn toepasbaar onder bijvoorbeeld wegen, opritten, parkeerplaatsen en depots. Door het beperken van de transportafstand is deze methode zeer efficiënt gebleken en genereert het grote besparingen ten opzichte van conventionele bodemsaneringsmethoden.

B-CIS BV heeft een aantal bodemsaneringsprojecten direct omgezet naar vormgegeven bouwstof. Onder meer bij Oceanco in Alblasserdam, waarbij de grond na immobilisatie diende als fundatie voor de nieuwbouw, is ook de fundatie van het automotive centrum Schippersstop in Veldhoven met grond uit de nabijgelegen saneringslocatie van de eigenaar gemaakt. Daarnaast is de steunlaag en de fundatie voor de vloeistofdichte vloer op de gemeentewerf in Sliedrecht gemaakt uit de vrijkomende verontreinigde grond.

Vanzelfsprekend zijn er ook bedrijven die zelf hun grondstoffen aanleveren. Zo heeft B-CIS diverse projecten op Tata Steel te IJmuiden gerealiseerd met hun eigen reststoffen. Dit geldt ook voor de nieuwbouw van de opslagloods voor verontreinigde grond van ATM in Moerdijk.

Wilt u meer informatie of bij ons langskomen op kantoor?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact
bcis-footer.png
Uw basis voor een duurzame
verharding
Valeton 2
Postbus 2081
5301 LW Zaltbommel
Tel: +31 (0)418 - 511 555
E-mail: info@b-cis.nl
© Copyright 2024 B-CIS. All Rights Reserved.